kids-banner

 

Dette er gruppen for utøvere mellom 6-12 år. For mer info:

Stilling Navn Epost Tlf.
Trener Kristian Holm Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 95844673

mandag, 09 juni 2014 11:23

KIDS-aktiviteter uke 24-26

Det er igjen 1 KIDS-trening før sommeren, nemlig mandag 16. juni. Vårsesongen avrundes med et uhøytidelig terrengritt på Birkebeineren skistadion onsdag 25. juni kl. 18. Det blir ikke teknisk veldig krevende og det legges opp til at alle som er med på KIDS-treninger også vil kunne komme gjennom løypa denne onsdagen. Mer info om dette rittet kommer uka før.

Av lokale ritt som passer for 6-12 åringer er følgende aktuelle:

15. juni: Ilsetra opp, bakketempo. Passer kun for de fra 10 år og eldre.

25. juni: Terrengritt, BB-stadion. Alle fra 6-14 år.

5. juli: Bukkerittet, Skeikampen. Kjempefint ritt for alle aldre.

 

For de eldste KIDSa dvs. 10-12 åringene er det noen som har kastet seg med på Vingnes Tempo. Dette er et uhøytidelig temporitt fra Vingnes-Jørstadmoen og tilbake (10 km) annenhver onsdag. Her skal en voksen følge de første gangene. Neste ritt er onsdag 18. juni. Påmelding er gratis og starter kl. 1730, første start kl. 18.

 

Sommerhilsen

Kristian Holm

 

 

Vi har hatt noen fine KIDS-treninger på Hovemoen med 20-30 ivirge syklister i alderen 6-12 år. Nå har det tørket godt opp i området rundt Håkons Hall og Badedammen og fra uke 21 flytter vi treninga til dette området. Her er det et kjempefint stinett og mer enn nok av utfordringer. Oppmøte blir på P-plassen på oversiden av Håkons Hall, treningstid blir uendret dvs. mandager fra kl. 18-19. Dette vil bli fast oppmøtested fram til sommerferien.

Oppfordrer også alle til å sette av lørdag 24. mai. Da blir det barneritt i sentrum ifm. Tour of Norway hvor store deler av norges- og verdenseliten deltar. TV2 dekker arrangementet, og tidligere år har det vært masse publikum på Stortorget. Møt opp både for å delta og være publikum.

 

Kristian Holm

onsdag, 23 april 2014 21:57

KIDS-sesongen er i gang

Da ruller vi i gang KIDS-treninger igjen. Fast treningstid blir mandager kl. 18-19. I år forsøker vi å variere litt på terrenget vi skal sykle i og starter i år på Hovemoen. I løpet av sommeren vil vi også ha oppmøte på Birkebeineren skistadion og ved Håkons Hall. Oppmøte nå de første ukene er utenfor utenfor Gausdal Landhandleri (Hovemoen). Vi vil i år også dele i grupper men egen gruppe for 6-7 åringene. Hvis oppslutningen blir som tidligere deler vi også opp i 2 grupper for de over 8 år.

Det er veldig fint hvis foreldre er med da spredningen i gruppene ofte er stor. Vi er i utgangspunktet 5 trenere også i år. Vi må be alle se over syklene før treningene slik at bremser og gir er ok. Vi hjelper til med innstilling av setehøyde o.l. de første treningene.

Info om treninger, ritt o.l. vil bli lagt ut på hjemmesida utover sommeren. En del av oss har tenkt oss på Helgøyatråkket 3. mai. Kjempefint ritt for både små og store. Meld dere på. Utover sommeren blir det både barneritt 24. mai når Glava-Tour kommer til byen og Tour of Norway for Kids i juli. Bukkerittet på Skei 5. juli har også kjempefine barneløyper. Info om de forskjellige rittene blir også lagt ut etterhvert, og i tillegg kommer vi til å informere om ritt osv. på treningene.

Vi håper å se flest mulig sykkelbarn på mandag.

 

Kristian, Arne, Anders, Tormod og Marte.

tirsdag, 06 august 2013 15:00

Kids-treninger høsten -13

I vår var det kjempebra oppmøte og mange ivrige små syklister, og når ferien er over starter vi opp igjen. Vi erfarte før sommeren at med 30-40 KIDS på enkelte treninger er det behov for mange trenere, og som en konsekvens av dette blir det kun ei trening pr. uke nå i høst. Tanken er at vi skal være flere trenere på hver KIDS-trening for å kunne få fulgt opp flest mulig på best mulig måte. Vi ser også at det er behov for å dele gruppa i 3 enkelte ganger da spriket mellom 6 og 9-åringer er stort, og vi vil derfor prøve oss frem med følgende inndeling nå i høst: 6-7 år, 8-9 år og 10-12 år. Det vil i enkelte tilfelle være best enten å gå ned ei gruppe evt. motsatt, men her må vi trenerne være med å bestemme.

 

Treningsopplegget i høst blir som følger:

Sted: som tidligere dvs. P-plassen på oversiden av Håkons Hall.

Tid: Torsdager kl. 18-19. Første trening etter sommeren 22. august. Vi tar sikte på å holde på til uke 38 el. 39 litt avhengig av forhold og vær.

 

Husk Barnas Birkebeinerritt 1. september.

 

Sommerhilsen

 

Arne, Anders, Tormod, Andre og Kristian

tirsdag, 18 juni 2013 20:18

Avlyst trening torsdag 20. juni

Det blir ingen trening førstkommende torsdag 20. juni. Møt opp til siste sprell på Birkebeineren Skistadion onsdag 26. juni. Enkel terrengsykkelløype og pølsegrilling i etterkant.

søndag, 16 juni 2013 23:11

KIDS-aktiviteter uke 25-27

Det har vært strålende oppmøte på KIDS-treningene så langt i vår med 25-30 KIDS på mandager og 15-20 KIDS på torsdager. Vi kjører treninger som vanlig i uke 25, og tar sesongsavslutning onsdag 26. på Birkebeineren Skistadion med uhøytydelig terrengsykkelritt for alle mellom 6 og 12 år.

Sykkelaktiviteter i vente før vi tar ferie er:

Mandag 17. juni: KIDS-trening. Frida Rønning kommer.

Tirsdag 18. juni: Tour of Norway for Kids, Lillehammer Sentrum. Første start kl. 18.00.

Torsdag 20. juni: Siste trening før sommeren for 9-12 åringene.

Onsdag 26. juni: KIDS-ritt, Birkebeineren Skistadion. Påmelding fra 17.00. Første start kl. 18.00. Pølsegrilling mm. etter at siste rytter er i mål for å markere slutt på vårsesongen.

Lørdag 29. juni: Bukkerittet, Skeikampen. Fantastisk fine løyper også for KIDS. Håper flest mulig stiller her.

Lørsdag 6. juli: NM-rundbane, NTG/ Lysgårdsbakken. Klasser fra 6 år og oppover.

Søndag 7. juli: NM-sprint (terreng), NTG/ Lysgårdsbakken. Klasser fra 10 år og oppover.

 

Kristian Holm

torsdag, 06 juni 2013 22:43

Frida og Truls blir med oss til uka

Mandag 10. juni blir Truls E. Korsæth med på treninga og torsdag 13. blir Frida Rønning med oss. Begge to LCK syklister som representerer Norge i terrengsykling. Her blir det mye å lære og helt sikkert noen heftige triks å se på. Møt opp.

torsdag, 23 mai 2013 22:40

Mekkekveld mandag 27. mai

Førstkommende mandag blir det mekkekveld for mammaer/ pappaer og interesserte blant KIDSa. De yngste dvs. < 9 år kjører gjennom vanlig trening, mens vi større skal lære mer om dekkskift, bremsejustering mm. Anders Mathiesen (Sport 1 og KIDS-trener) leder det hele. Sted og tid som for vanlige KIDS-treninger.

 

KIDS-trenerne

torsdag, 23 mai 2013 22:26

Ilsetra opp lørdag 1. juni

Lillehammer cykle klubb arrangerer motbakkeritt lørdag om en drøy uke. Starten for 13 år og oppover går fra bunnstasjonen i Hafjell, mens yngste klasse dvs. 10-12 år starter ved Sandstulen ca. 2 km. fra målgang på Ilsetra. Her blir det fellesstart, premier til alle og en skikkelig styrkeprøve. Garderobe/dusjmuligheter på Ilsetra, kanskje kan vi til og med snike til oss et bad i bassenget. Rittet går på asfalt, men terrengsykkel går like fort. Still opp og se alle de beste elitesyklistene og juniorverdensmester Oscar Svendsen komme i mål etter drøye 10 km. med motbakke. Link til påmelding og innbydelse finner dere på LCKs hjemmeside. Still opp!!

 

KIDS-trenerne

onsdag, 15 mai 2013 22:02

Sykkeldrakter KIDS

Til de som har kjøpt Lillehammer-KIDS sykkeldrakter så skal kr.100,- betales til:

 

Lillehammer Cykle Klubb

Pb. 1178

2605 Lillehammer

Kontonr.: 2000.25.06174

 

Merk innbetalingen: KIDS-trøyer 2013

 

Kristian Holm