onsdag, 23 april 2014 21:57

KIDS-sesongen er i gang

Da ruller vi i gang KIDS-treninger igjen. Fast treningstid blir mandager kl. 18-19. I år forsøker vi å variere litt på terrenget vi skal sykle i og starter i år på Hovemoen. I løpet av sommeren vil vi også ha oppmøte på Birkebeineren skistadion og ved Håkons Hall. Oppmøte nå de første ukene er utenfor utenfor Gausdal Landhandleri (Hovemoen). Vi vil i år også dele i grupper men egen gruppe for 6-7 åringene. Hvis oppslutningen blir som tidligere deler vi også opp i 2 grupper for de over 8 år.

Det er veldig fint hvis foreldre er med da spredningen i gruppene ofte er stor. Vi er i utgangspunktet 5 trenere også i år. Vi må be alle se over syklene før treningene slik at bremser og gir er ok. Vi hjelper til med innstilling av setehøyde o.l. de første treningene.

Info om treninger, ritt o.l. vil bli lagt ut på hjemmesida utover sommeren. En del av oss har tenkt oss på Helgøyatråkket 3. mai. Kjempefint ritt for både små og store. Meld dere på. Utover sommeren blir det både barneritt 24. mai når Glava-Tour kommer til byen og Tour of Norway for Kids i juli. Bukkerittet på Skei 5. juli har også kjempefine barneløyper. Info om de forskjellige rittene blir også lagt ut etterhvert, og i tillegg kommer vi til å informere om ritt osv. på treningene.

Vi håper å se flest mulig sykkelbarn på mandag.

 

Kristian, Arne, Anders, Tormod og Marte.