søndag, 11 mai 2014 21:32

Elitelaget fikk tøff konkurranse i Hadeland og Ringerike

Elitelaget på landevei kjørte lørdag Hadeland Grand Prix og søndag Ringerike Grand Prix. Guttene møtte de beste norske lagene og flere sterke internasjonale lag begge dager, men ambisjonene var likevel absolutt på plass.

Lørdag ventet en knalltøff løype i Hadeland GP, med en fryktinngytende bakkemålgang opp "Lynnebakka". Det ble kjørt jevnt fort hele dagen, men restene av feltet var samlet da avgjørelsen skulle falle. Lillehammer CK var godt representert, men det ble litt for tøft på de siste kilometerne. Likevel var Anders Skaarseths 21.plass sterk i dette selskapet, ikke minst som førsteårssenior. Ole Anders Hattestad hadde mye teknisk uhell denne dagen og kom inn til 35.plass, mens Kristian Klevgård ble 40 og Ole Forfang et par plasser bak der igjen.

Se resultater her!

hattestad-rgpSøndag ventet tradisjonsrike Ringerike GP, hvor det ble kjørt to lengre runder og ti avsluttende smårunder. Feltet var så godt som samlet inn i de første smårundene, men da ble det en jevnlig utskillelse. Til slutt satt elitelaget igjen med Skaarseth og Hattestad i restene av feltet og kjempet om topp 15, men i spurten endte de to på henholdsvis 24. og 30.plass. Disse to ble lagets eneste fullførende i rittet, da resten ble tatt ut på smårundene. 

Se resultater her!

En tøff helg er avsluttet, men guttene er ikke skremt over nivået og tar med seg verdifull erfaring og god ritt-trening mot resten av sesongen! 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -