Om Lillehammer CK

Lillehammer Cykleklubb ble etablert i 1974 og har siden den gang utviklet seg til å bli en av landets største sykkelklubber! I dag har klubben over 600 medlemmer, hvor mange er fordelt innen følgende grupper: Kids 6-12 år, aldersbestemt 13-14 år, aldersbestemt 15-16 år, junior, senior elite landevei, UCI terreng, downhill, triatlon, veteran landevei og veteran terreng.

Lillehammer CK er en av tre eierklubber i Birken AS. Vi er derfor med på å arrangere Birkebeinerrittet, UltraBirken, UngdomsBirken og LandeveisBirken, i tillegg til Ilsetra opp. Til høsten er vi også med på å arrangere VM i terrengsykling i Lillehammer og Hafjell.

Klubben har en visjon om å drive ren og rettferdig idrett, og ønsker å fortsette med et bredt tilbud til både aldersbestemt og eliteutøvere.

På landeveien har Lillehammer CK fått frem profiler som Edvald Boasson Hagen og Oskar Svendsen, i tillegg til Martin Olsen og Truls Engen Korsæth på Team Joker. På terrengsiden har Lars Ragnar Manengen lenge vært en frontfigur, og nå er også Norgesmester Edvard Vea Iversen virkelig på vei opp. Vi har også mange juniorutøvere i begge grener som det forventes mye av i årene som kommer.